977 55 30 73 asesa@asesa.es

Treballa amb nosaltres

Treball ASESA

Si vols formar part d’un equip especialitzat, qualificat i exigent, fes-nos arribar el teu currículum i, en el cas que encaixos amb el perfil, ens posarem en contacte amb tu. ASESA, actualment disposa d’una àmplia plantilla estructurada sobre la base de l’especialització i a una formació i un reciclatge professional constants.

Treball ASESA

Els nostres treballadors són la nostra garantia d’èxit, ja que s’esforcen cada dia per oferir la millor qualitat possible en el servei. Ens defineixen la integritat, responsabilitat, compliment de la normativa, transparència, flexibilitat, honestedat, respecte i sostenibilitat, seguretat i protecció del medi ambient.
ASESA ha assumit un compromís incontestable per la millora contínua i en això es basen tots els nostres processos.

Treball ASESA

Els serveis que realitzem des ASESA i en els quals hi ha cabuda per a l’ocupació són: Refinació de petroli. logística i generació d’energia elèctrica. ASESA és una empresa que manté la seva aposta de futur pel territori i que aposta per les polítiques de seguretat, salut i prevenció, tecnologia, nous recursos, medi ambient i eficiència energètica. Els 54 anys d’experiència ens converteixen en una empresa pionera en el territori.

Treball ASESA

Envia’ns el teu currículum a trabajo@asesa.es. Per a qualsevol dubte també ens pot trucar a 977 55 30 73 o emplenar el formulari de la nostra pàgina web a l’apartat de contacte. Estarem encantats d’atendre’l i de fer-ho en el menor temps possible.
https://asesa.es/contacte/

 

Envia’ns el teu currículum

Equip qualificat i exigent

Per Asesa, comptar amb un equip de treball qualificat i eficient és una de les seves prioritats i és per això pel que la refineria d’ASESA a Tarragona posseeix una completa plantilla estructurada sobre la base de l’especialització i a una formació i un reciclatge professional constants.

Si estàs interessat en treballar o realitzar les teves pràctiques curriculars a la Refineria d’Asesa a Tarragona, envia la teva sol·licitud i el teu CV fent clic a continuació.

Els camps marcats amb * són obligatoris

    Adjunta el teu currículum*

    (Formats admesos: pdf / tamany màxim: 2MB)

    Contacti amb nosaltres

    Consentiment

    7 + 3 =