977 55 30 73 asesa@asesa.es

Progrés i sostenibilitat

Progrés i sostenibilitat

ASESA busca sempre l’excel·lència a través de la bona pràctica de la feina i tenint sempre en compte en tots els processos el progrés i la sostenibilitat. Per aquest motiu compta amb les certificacions necessàries que marquen les normes i s’adapta dia a dia a tots els canvis que demana el mercat i la societat.

Progrés i sostenibilitat

ASESA també compta amb la certificació de les normes de Marcat CE per betum asfàltic des de juliol 2010, disposant els seus productes dels estàndards de qualitat basats en les especificacions europees EN 12591.

Compromís i garantia

ASESA ha assumit un compromís incontestable per la millora contínua en la totalitat de les àrees de gestió de l’empresa, a través del qual pretén garantir l’adopció de les millors pràctiques en el camí de la recerca de l’excel·lència.

En línia amb aquest compromís, ASESA desenvolupa la seva activitat industrial per mitjà d’un sistema de gestió integrat, avalat per les següents certificacions:

R

Certificació de Sistema de Gestió de Qualitat segons estàndards de la norma ISO 9001, des d’agost de 2006.

R

Certificació de Sistema de Gestió de Seguretat segons estàndards de la norma ISO 45001: 2018 des d’octubre de 2020

R

Certificació de Sistema de Gestió de Medi Ambient segons estàndards de la norma ISO 14001, des febrer de 2010.

R

Certificació de Sistema de Gestió d’Eficiència Energètica segons estàndards de la norma ISO 50001, des d’octubre al 2014.

ASESA està adherida al Pacte de Progrés a través de l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona (AEQT) disposant d’autorització ambiental integrada (AAI) des de febrer de 2006.

ASESA està certificada d’acord amb les normes de Marcat CE per betum asfàltic des de Juliol 2010, disposant seus productes dels estàndards de qualitat basats en les especificacions europees EN 12591 (severitats 1 i 2) i EN 13.924-1, formant part del Comitè Europeu de Normalització, dins del qual es creen les normes europees que regulen el mercat CE dels betums asfàltics.

Contacti amb nosaltres

Consentiment

10 + 13 =