977 55 30 73 asesa@asesa.es

Benvinguts a ASESA!

Benvinguda a ASESA

Us donem la benvinguda a ASESA, una empresa dedicada al refinament de petroli amb més de 54 anys d’experiència. El nostre principal objectiu és obtenir betum asfàltic adaptat a qualsevol necessitat del mercat sempre tenint en compte els nostres valors i els nostres principis. Basem el nostre treball en el progrés i la sostenibilitat.

Benvinguda a ASESA

La Refineria de ASESA processa crus de petroli pesats i extrapesats, a fi d’obtindre destil·lats i betums asfàltics.

Benvinguda a ASESA

La planta de cogeneració de Cicle Combinat d’ASESA utilitza com a combustible gas natural per produir les necessitats de vapor i energia elèctrica de la refineria. Per a qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres i et contestarem el més aviat possible.

ASESA és una empresa dedicada al refinament de petroli, especialitzada en la producció de betum asfàltic. La companyia líder en el seu sector va néixer a Tarragona fa més de mig segle, on es troba el seu únic centre de producció. A més de la refineria, ASESA gestiona una instal·lació portuària a través de la qual rep i expedeix la gran majoria de les seves matèries primeres i productes.

Per a dur a terme els nostres objectius, comptem amb un equip de treball qualificat i eficient. La seva alta especialització, la formació i els nostres constants processos de reciclatge professional, constitueixen un dels nostres majors actius.

Enfoquem la nostra activitat de refinament sota estrictes criteris d’eficiència, innovació i sostenibilitat. Tenim molt present que la nostra missió és també la de crear riquesa i valor des del territori.

I sota aquesta premissa, realitzem una aposta decidida en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa, amb participació en diversos projectes locals. Mantenim un compromís amb la societat, que volem consolidar com un senyal d’identitat de la nostra empresa.

¡Benvinguts a ASESA!

Francisco Javier Claver
Director general

Contacti amb nosaltres

Consentiment

10 + 3 =