977 55 30 73 asesa@asesa.es

El passat 16 de març va tenir lloc la vuitena edició de la Fira de l’Ocupació de Tarragona, esdeveniment al que ASESA va estar molt present ja que va ser una de les entitats que va donar recolzament a aquesta iniciativa de la Cambra que té per objecte posar en contacte a empreses contractants amb persones a la recerca activa d’ocupació.

Sens dubte la Fira va ser un èxit, ja que varen participar 75 empreses i unes 3.500 persones van passar pel Recinte Firal de Tarragona, el que la posiciona com la principal plataforma laboral del Sud de Catalunya.

La inauguració de la Fira va estar a càrrec de Laura Roigé, Presidenta de la Cambra de Tarragona, Pau Ricomà, Alcalde de Tarragona, Francesc Pintado, President de l’AEHT i Francisco Claver, Director General d’ASESA.

En el seu discurs inaugural, el nostre Director General va expressar la satisfacció d’ASESA per la seva contribució per la celebració d’un esdeveniment que pretén escurçar l’excessiva distància entre les persones que cerquen una feina i les empreses que necessiten incorporar talent als seus processos productius. Així també, va tenir unes paraules especialment dedicades als demandants de primera ocupació.